Min historia

Min professionella karriär som kock, tog sin start när jag var 16 år. Tidigt fick jag lära mig att det är med helhjärtade insatser som framsteg visas. Stolthet, passion och en hög arbetsmoral vart ledord som inte långt efter gav mig utmärkelsen “framtidsdraken”, ett stipendium av DN för att utmärka framtida kroglöften.

Efter en tid i branschen, med skickliga mentorer, introducerades jag i tävlingsmatlagningens värld. Det fick mig att inse storheten i matlagning. Historien och passionen. I den stunden förändrades min uppfattning om matlagning och jag insåg vad en tallrik mat verkligen kan betyda.

Det tog flera år innan mina resultat var i höjd med mina förväntningar. 2021 tog jag min första riktiga seger med titeln svensk mästare för juniorer, och tilldelades en plats i det svenska yrkeslandslaget.

Gastronomi By Love Dahl skapades för att sprida passion och kärlek. Ge utlopp för kreativitet och kunskap. Här kan jag erbjuda en samlad journal av information och matkonst. Nynordisk matlagning, europeisk fine dining, asiatisk fusion. Vi värnar om mångfald och är alltid positiva till utmaningar och ny kunskap.